Diensten

XB Installatie uit Brunssum is een loodgieter, cv-installateur en gas- en waterfittersbedrijf. Hieronder leest u meer over de diensten van XB Installatie.

Loodgieterswerk

Sifon vervangen, keukenkraan monteren of stortbak repareren? Voor algemeen loodgieterswerk rekent u op XB Installatie. Onze ervaren loodgieters demonteren, installeren en realiseren alles op loodgietersgebied. Neem contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Centrale verwarming

Van het ophangen van één radiator in de badkamer tot een compleet nieuwe cv-installatie: XB Installatie kan het allemaal. Wij installeren duurzame cv-ketels van onder meer Nefit en Remeha. Wij monteren radiatoren en leggen al het benodigde leidingwerk aan. Ook voor cv-onderhoud kunt u bij ons terecht.

Riolering

Voor het aanleggen van uw riolering rekent u op XB Installatie. Wij beschikken over de benodigde kennis om uw riool aan te leggen of te verleggen. Ook voor onderhoud of vervanging van rioolbuizen en het verhelpen van rioollekkages schakelt u ons in. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Sanitair

Wij verzorgen al uw sanitair, bij zowel renovatie als nieuwbouw. Denk hierbij aan complete badkamers en toiletten, maar ook aan gedeeltelijke renovaties. Tot de werkzaamheden behoren onder meer: uitbreken en opnieuw opbouwen, tegelwerk, wc, afkoppelen en verleggen van radiatoren, en leidingwerk.

leidingwerk_v2

Leidingwerk

Laat uw leidingwerk over aan het vakmanschap van XB Installatie. Voor het aanleggen, verleggen en vervangen van al uw waterleidingen, gasleidingen en cv-leidingen rekent u op ons. Bij lekkages of gesprongen leidingen kunt u 24 uur per dag bellen naar onze spoedlijn op het nummer 06-14686359.

Airconditioning

XB Installatie plaatst en onderhoudt ook airconditioningsystemen voor particulieren. Klimaatbeheersing kan bij hogere temperaturen heerlijk zijn. Reken daarom op de expertise van onze deskundige airco-installateurs. Meer weten? Neem nu vrijblijvend contact met ons op.